El tradicional Ball de Fanalet tornarà a acomiadar la Nit de Reis a Begur

31 des 2019

L’activitat tindrà lloc diumenge 5 de gener a la nit un cop finalitzada la cavalcada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient.

El 5 de gener és, tradicionalment, una de la dates marcades en vermell al calendari. Sobretot pels més menuts, ja que és el dia on poden gaudir pels carrers del poble de la visita de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient: Melcior, Gaspar i Baltasar.

No obstant això, el 5 de gener també tindrà una connotació especial per als més grans. I és que aquell dia també se celebrarà el ja tradicional Ball de Fanalet organitzat per la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Begur. La trobada, que començarà a partir de les 23 h al Casal de la Gent Gran, oferirà a tots els seus assistents música en directe i un servei de bar. L’entrada a l’esdeveniment és gratuïta i oberta a tota la ciutadania.

El consistori anima als veïns i veïnes a prendre part d’aquesta iniciativa i de les diferents propostes nadalenques que es duen a terme al llarg d’aquests dies tant a Begur com a Esclanyà, i emplaça a compartir les experiències nadalenques a través de les xarxes socials amb l’etiqueta #NadalBegur i #BegurÉsAutèntic.


Categories: Esdeveniments