El XXVIII Concurs de Pessebres Begur-Esclanyà i el XI Concurs de Postals de Nadal ja tenen guanyadors!

18 des 2019

L’Ajuntament felicita tot l’alumnat de les escoles Doctor Arruga i Olivar Vell per la seva participació en ambdós certàmens i per l’originalitat i el talent que han demostrat en totes les seves creacions.

Els pessebres i les postals són dos dels elements decoratius indispensables durant les festes nadalenques arreu del país. I com a tal, des de fa anys són dos dels grans protagonistes de la celebració del Nadal als centres educatius de Begur i Esclanyà a través de la convocatòria del Concurs de Pessebres i el Concurs de Postals de Nadal.

Enguany ambdós certàmens convocats per l’Ajuntament de Begur han arribat a la seva 28a i 11a edició –respectivament-, i ho han fet amb un nou èxit de participació. Gemma Coll, regidora de Cultura, i l’alcaldessa de Begur, Maite Selva, van ser les dues representants del consistori encarregades d’entregar els premis als guanyadors del XXVIII Concurs de Pessebres Begur-Esclanyà i el XI Concurs de Postals de Nadal en un acte celebrat dimarts 17 de desembre a la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles.

XVIII Concurs de Pessebres Begur-Esclanyà

Enguany el certamen ha repartit un total de tres guardons a cada categoria: premi al pessebre més original, al més perfeccionista i al més tradicional. Al concurs hi han pres part més d’una vintena d’alumnes de l’Escola Doctor Arruga i de l’Escola Olivar Vell i el jurat estava format per Rosa Vilà, directora de la Biblioteca Salvador Raurich, i David Galceran, tècnic de Cultura de l’Ajuntament de Begur.

En la categoria d’infants entre els 6 i 8 anys els alumnes premiats han estat:

                . Premi tradicional: Maria Martín, Candela Khoudiks, Julieth Romero i Lola Celis

                . Premi original: Laia Bel i Afra Martí

                . Premi perfeccionista: Oliver Herhordt, May Font, Alba Morillas i Pau Davant

I en la categoria d’infants entre els 9 i 11 anys els alumnes premiats han estat:

                . Premi tradicional: Enya Aguirre i Vàlia Verpelis

                . Premi original: Jana Soler i Ariadna Reixach

                . Premi perfeccionista: Mila Martín

XI Concurs de Postals de Nadal

En el cas del Concurs de Postals de Nadal, els premis han estat per a Enzo Pereira Martínez (alumnes de 4t de Primària de l’Escola Doctor Arruga) i Èlia Sinués Fernández (alumna de 4t de Primària de l’Escola Olivar Vell).


Categories: Cultura