Els alumnes de les escoles Doctor Arruga i Olivar Vell recuperen 90 quilos de residus a l’entorn natural del municipi

09 mai 2022

L’Ajuntament agraeix a tota la comunitat educativa d’ambdós centres la seva implicació en el projecte.

El passat divendres 6 de maig un total de 133 alumnes de les escoles Doctor Arruga (alumnes de cicle mitjà i superior) i Olivar Vell (alumnes de cicle infantil, inicial, mitjà i superior) van participar activament en una nova acció de neteja al municipi en el marc del projecte europeu “Let’s clean up”. 

La neteja -realitzada conjuntament per l’Àrea de Medi Ambient i les escoles Oliver Vell i Doctor Arruga- es va dur a terme als entorns de les escoles, principalment en marges de carretera i boscos; i durant la jornada es van recuperar 90 kg de diferents residus: 30 kg d’envasos, 7 kg de paper i cartó, 5 kg de vidre i 48 kg de rebuig. La recollida, a més, es va fer mitjançant les bosses subministrades per l’Agència de Residus de Catalunya.

El projecte “Let’s clean up” és una acció comuna a tot Europa que té com a objectiu conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Aquesta acció de neteja, a més, també es va dur a terme al municipi amb motiu de la commemoració del Dia de la Terra.