Els alumnes de les escoles Olivar Vell i Doctor Arruga col·laboren en el “Let’s Clean Up Europe”

12 mai 2021

Més d’una setantena d’infants van participar d’aquesta jornada de sensibilització.

El passat 7 de maig les escoles Olivar Vell i Doctor Arruga es van sumar a la iniciativa «Let’s Clean Up Europe», una acció que es fa anualment a tot Europa per conscienciar sobre l’impacte que l’acció humana té al territori i sobre la quantitat de residus que llencem de manera incontrolada a la natura.

I ho van fer amb una acció de sensibilització que va consistir en una recollida de residus abocats il·legalment a l’entorn d’ambdues escoles; i on hi van prendre part un total de 72 infants dels dos centres educatius: 49 alumnes de cicle inicial, mitjà i superior de l’escola Olivar Vell; i 27 alumnes de sisè de primària de l’escola Doctor Arruga. Així, durant la jornada es van recollir més d’un centenar de quilos de diferents residus; entre ells, envasos lleugers, paper i cartró, vidre, resta, material de construcció, una banyera, ferralla, runa i altres residus.

L’acció es va dur a terme amb la col·laboració de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament i des del consistori es vol agrair a tots els alumnes i als centres educatius la seva participació en aquest projecte.

 


Categories: Medi Ambient