Els amants del motor tenen aquest cap de setmana una cita de primer nivell a Begur: el VI Clàssic Sprint Baix Empordà

16 feb 2022

La cita tindrà lloc dissabte 19 de febrer amb un recorregut de 115 quilòmetres i 11 zones de regularitat dividides en dues seccions.

Els amants del motor, del ral·li i dels vehicles clàssics tenen aquest cap de setmana una cita de primer nivell a Begur. Es tracta del VI Clàssic Sprint Baix Empordà, la primera de les quatre proves del calendari de 2022 de l’Off Road Clàssic.

La competició tindrà lloc dissabte 19 de febrer de la mà de l’Associació Comarcal de Vehicles de l’Empordà (ACVE) i Clàssics la Vall del Terri, amb la col·laboració tècnica de l’Ajuntament de Begur i de Clàssics Rent Services.

El VI Clàssic Sprint Baix Empordà és un ral·li de regularitat i, per tant, es tracta d’anar a la mitjana de velocitat marcada segons el tram. A la prova -que tindrà com a punt de sortida i d’arribada el pàrquing Vinya de l’Artiga- hi prendran part cotxes clàssics i esportius, que entre les 11 i les 18 h faran un recorregut de 115 quilòmetres i 11 zones de regularitat dividides en dues seccions. Aquests vehicles també circularan per dins el terme municipal i es podran veure abans de la sortida a l’aparcament de la Vinya de l’Artiga.

Mentrestant, a les 19.30 h es realitzarà una xerrada a l’Espai Jove de l’Arbreda  amb els participants del Dakar i Dakar Clàssic Josep Maria Servià, Fina Roman, Xavier Piña, Sergi Giralt, Lluís Pedrals i Gianni Melloni,  conduïda per la periodista esportiva Elisabet Carnicé, que també serà l’speaker de la prova.

Així, entre els participants cal destacar la presència en el cotxe 00 de l‘expilot de motociclisme i actual periodista, Judit Florensa, que farà parella amb l’experimentada copilot Jaqueline Ricci; i també els cotxes Toyota HDJ80 de la parella Xavier Piña i Sergi Giralt; i el Patrol Fanta Limon de Lluís Pedrals i Gianni Melloni, que recentment van prendre part al Ral·li Dakar Clàssic. A més, el vehicle 0 estarà ocupat pels dakarians Josep Maria Servià i Fina Roman (enguany ha participat al Dakar en camió).

Per a més informació sobre la competició -que també puntua pel trofeu Panda Race òrbita gironina- podeu consultar aquest enllaç.


Categories: Esports