Els begurencs canten i ballen al ritme de “West Side Story”

17 gen 2020

Un grup de veïns i veïnes de Begur i Esclanyà va gaudir en directe al Teatre Tívoli d’aquest cèlebre espectacle musical.

Aquest inici de 2020 un nom destaca per sobre de la resta a la cartellera teatral barcelonina: “West Side Story”, un dels musicals més importants i representatius de tots els temps. Després de l’èxit que va assolir a Madrid, l’espectacle ha arribat els darrers mesos a Barcelona en la seva versió original íntegra. I l’Ajuntament de Begur ha volgut donar als veïns i veïnes l’oportunitat de gaudir-ne en directe.

Per tot plegat, el consistori va organitzar el dijous 16 de gener una excursió al Teatre Tívoli que va resultar tot un èxit de participació i que va fer les delícies de tots els assistents. Una proposta que va ser rebuda amb els braços oberts i que se suma al calendari anual de sortides teatrals que l’Ajuntament ofereix a tots els veïns i veïnes amb l’objectiu de fomentar la cultura i oferir a la població una oferta lúdica de primer nivell.

Un musical reconegut arreu del món

A “West Side Story”, Arthur Laurens transporta el “Romeu i Julieta” de Shakespeare a la ciutat de Nova York, on dos joves enamorats es veuen atrapats per l’enfrontament entre dues bandes de carrer, els “Americans Jets” i els porto-riquenys “Sharks”. La seva lluita per sobreviure en un ambient d’odi, violència i prejudicis es transforma en una de les històries més emocionants, punyents, belles i rellevants del teatre musical.