Els concursos de Pessebres de Postals de Nadal ja tenen guanyadors i guanyadores!

21 des 2023

L’Ajuntament de Begur va lliurar ahir els premis als guanyadors del 15è Concurs de Postals de Nadal i del 31è Concurs de Pessebres de Begur i Esclanyà, dues tradicions molt arrelades i que any rere any captiven la creativitat dels joves dels centres educatius del municipi. 

L’objectiu és posar en valor dos dels elements decoratius més representatius de les festes nadalenques i premiar la creativitat dels joves del municipi. 

Concurs de Postals de Nadal

Els guanyadors del Concurs de Postals de Nadal són Àlex Bocanegra Martínez, de 3r de Primària de l’Escola Dr. Arruga de Begur, i Alisa Tabacaru, de 4t de Primària de L’Olivar Vell d’Esclanyà.

El jurat del Concurs de Postals l’han format el regidor d’Educació, Manel Vallès; Marta Masdeu, representant de l’Escola Doctor Arruga; i Ana Castro, representant de l’Escola Olivar Vell.

Concurs de Pessebres

Premis Categoria de 6 a 8 anys:

-El més Original: Max Capella i Àlex Bocanegra.

-El més Tradicional: Marc Cufinyà i Noah Cabané.

-El més Perfeccionista: Aina Font, Pol Moreno, Jana Ramírez i Mar Segalés.

-Accèssit a lliure elecció del jurat: Victoria Zelaya i Carlota Soler (utilització de materials reciclats).

Premis Categoria de 9 a 12 anys:

-Premi al més Original: Pol Carreras, Pau Sagué i Núria Sagué.

-Premi al més Tradicional: Clara Geli, Afra Martí i Laia Bell.

-Premi al més Perfeccionista: Anna Comas i Ivet Comas.

-Accèssit a lliure elecció del jurat (reinterpretació dels Playmobil): Noa Cuadrado, Ciro Cuadrado, Clàudia Jardí i Alisa Tabacaru.

El jurat va estar format pel regidor de Cultura, Jordi Gonzàlez, Anna Grimal, dinamitzadora de la sala d’exposicions i David Galceran, tècnic de l’Àrea de Cultura de Begur i secretari del jurat.  La cerimònia de lliurament de premis va tenir lloc a la Sala BacanArt de les Escoles Velles Centre Cultural.

L’Ajuntament felicita tot l’alumnat de les escoles Doctor Arruga i Olivar Vell per la seva destacada participació i la seva originalitat, així com pel talent demostrat en les seves creacions. Els Concursos de Pessebres i Postals de Nadal continuen essent una tradició viva i captivadora a Begur i Esclanyà, enriquint les festes nadalenques amb la creativitat dels més joves.

 


Categories: CulturaFestes