Els coordinadors de la FPCE Begur reben un reconeixement en la VI Gala Valors en Acció

25 mai 2022

L’Ajuntament de Begur felicita a l’entitat i als seus coordinadors Paul Cunniffe, Sandra Herrera i Lluís Capella per aquest guardó.

La FPCE Begur va ser una de les grans protagonistes el passat 20 de maig en la VI Gala Valors en Acció celebrada sala Xavier Montsalvatge de l’Auditori de Girona, un esdeveniment associat als Jocs Emporion 2022 i que reconeix els esportistes i els equips que han destacat pel joc net i l’exemplaritat en les activitats organitzades durant l’any pels consells esportius de les comarques gironines.

Durant la cita es van repartir 29 guardons a esportistes i equips de les comarques gironines pel seu joc net: 18 van ser els premis Targetes Verdes Valors en Acció per als equips que han obtingut més targetes verdes durant les lligues organitzades pels consells esportius; 4 per als premis Valors en Acció dels consells esportius; i 6 per als premis Valors en Acció dels consells esportius.

I és en aquesta darrera categoria on van rebre un reconeixement els coordinadors de la FPCE Begur: Paul Cunniffe, Sandra Herrera i Lluís Capella. En concret l’organització va reconèixer a l’entitat begurenca i a aquestes tres persones per “la seva implicació en l’esport escolar, per haver millorat les condicions de l’educació física escolar i per haver ajudat a l’educació integral dels joves a través de l’esport, facilitant-los la compaginació amb els estudis”.

A més, amb aquest guardó també es reconeix que “fomenten els valors educatius de l’esport i els fan arribar a totes les entitats i clubs que promouen l’activitat física i l’esport a Begur. A més, potencien la pràctica esportiva com un hàbit més dins una forma de vida saludable, ajudant a entendre l’esport com una forma de cooperació, ajuda i sacrifici pels companys i per un mateix”.

Els Jocs Emporion i la Gala Valors en Acció estan impulsats per la Diputació de Girona i la Representació Territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, i compten amb el suport dels consells esportius de les comarques gironines.


Categories: Esports