Els dies 18, 19 i 20 de novembre arriba a Begur un nou cap de setmana dedicat al flamenco

18 oct 2022

El Festival Carmen Amaya, organitzat per l’ACiT Begur, comptarà enguany amb espectacles de “cante” i “baile” de flamenco, diferents activitats, conferències, visites guiades, tallers de rumba i palmas i la tradicional sardinada popular acompanyada d’un concert de rumba.

Els dies 18, 19 i 20 de novembre tindrà lloc el Festival Carmen Amaya a Begur, un esdeveniment organitzat per l’Associació de Comerç i Turisme -amb el suport de l’Ajuntament de Begur- i que després de l’èxit de la passada edició torna amb força per a dedicar un cap de setmana al flamenco i commemorar a la bailaora Carmen Amaya.

Un any més, les dates d’enguany són al novembre, per a fer-les coincidir amb l’efemèride de la seva mort i per a dinamitzar el comerç del municipi fora de la temporada d’estiu.

Aquest any es comptarà amb la participació d’artistes del flamenco com “El Chicuelo” (Juan Gómez) i “La Chicuela” (Mónica Chicuela), Maria d’Ávila i Laura Guillén “La Bicha”, es podrà gaudir de diferents tallers de palmas i nudillos por bulerías, baile i baile tango, de pintura en moviment i la tradicional ruta matinera en homenatge a Carmen Amaya, així com una conferència dedicada a l’empoderament femení al flamenco i la presència de la dona al llarg de la història. També s’impartiran tallers a les escoles de Begur i Esclanyà per apropar al món del flamenco als més petits de la casa.

Com a acte de cloenda del festival es durà a terme la tradicional sardinada popular junt amb una actuació de flamenco al Mas d’en Pinc, l’espai on va viure la Carmen Amaya durant els seus anys a Begur.

Pròximament es donarà a conèixer tota la programació.


Categories: Promocio Economica