Els divendres d’estiu, Begur es vesteix d’indià

16 jul 2018

Les tardes dels divendres d’estiu, Begur organitzarà activitats dedicades al món indià, que és una de les singularitats que té el municipi i que es clourà amb la Fira d’Indians del 7 al 9 de setembre, que arriba a la XV edició. Les tardes d’estiu indianes s’inclouen dins de la nova campanya que impulsa l’àrea de Promoció Econòmica i Turisme per complementar la vida activa i social del carrer, a més de les que ja promou l’Associació de Comerç i Turisme (ACIT). “Volem que el públic pugui visitar Begur els divendres vestit de blanc”, ha manifestat el regidor de l’àrea, Eugeni Pibernat. La campanya, amb l’eslògan Les tardes a Begur són + autèntiques, s’inicia avui dilluns i acabarà el 31 d’agost.

A part dels divendres indians, la campanya, molt adreçada a un públic familiar, dedica cada un dels dies laborals de la setmana a una activitat concreta. Així, els dilluns estaran dedicats als contes; els dimarts, a fer tallers diversos; els dimecres, al shopping, i els dijous, a la música. Les activitats estant plantejades perquè es realitzin per diferents carrers i places del poble, fent que les famílies circulin per l’eix comercial. “Amb aquesta  campanya volem demostrar que Begur és més que un poble d’estiueig tradicional, i té el potencial per oferir una gamma d’activitats i entreteniments més amplia per passar les tardes d’estiu”, ha recordat Pibernat.

L’associació de comerciants, per la seva banda, ha programat una oferta musical durant l’estiu. La iniciativa comercial es concreta en tres estils musicals a tres punts del nucli durant tres dies de la setmana. Així, els dilluns han programat les nits de jazz a la plaça de l’Església; els dimecres, flamenc i rumba catalana a la plaça Forgas, i els dijous, la música més comercial a la plaça de la Vila. La campanya de l’ACIT es va iniciar dijous passar amb l’actuació del DJ Nasi. D’altra banda, els comerciants tenen previst per al 18 d’agost la celebració de la II edició del Festival Homenatge a Carmen Amaya al pati de les Escoles Velles.Més informació: