Els equips de futbol de la Fundació Esportiva Begur es presenten davant de l’afició

07 des 2022

L’Ajuntament desitja a l’entitat i a tots els seus equips, esportistes i entrenadors una gran temporada 2022/2023 plena d’èxits esportius i formatius. Descarregueu-vos aquí l’àlbum fotogràfic de la jornada, a càrrec del fotògraf Abel Sola.

El passat dissabte 3 de desembre la Fundació Esportiva Begur va celebrar la tradicional presentació del seus equips de la secció de futbol per a la nova temporada 2022/2023 que ja està en marxa.

L’acte, que va comptar amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Begur, va tenir lloc al Camp de Futbol Municipal en una matinal molt especial i plena de públic per animar i donar escalf a tots els jugadors, jugadores i equips tècnics del club.

Enguany, la secció de futbol està formada per un total de 13 equips base i 171 jugadors i jugadores. A més, el Begur CF compta amb un equip sènior masculí integrat per 24 futbolistes. Tots ells i elles es van presentar davant de l’afició i es van emplaçar a gaudir d’una temporada plena d’èxits esportius i formatius.

A la trobada hi van ser presents l’alcaldessa de Begur, Maite Selva; els regidors Jordi Carreras, Montserrat Carreras i Gemma Coll; Perete Carreras, com a convidat especial; i Pedro Martín, president del CF Begur. A més, van intervenir durant la presentació el regidor d’Esports, Jordi Carreras; Adnan Kaabouni, de l’equip juvenil A; Blai Martín, de l’equip aleví B; i Nico Cabrera, del CF Begur.


Categories: Esports