Els Jocs Emporion arriben a Begur

08 mai 2024

El Camp de Futbol Municipal acollirà els partits de Futbol 7 Escoleta el  diumenge 19 de maig.

S’acosta una nova edició dels Jocs Emporion, una iniciativa de la Diputació de Girona per promoure la cultura i els valors de l’esport. Enguany, la cita celebra els 10 anys amb una edició que, del 17 al 19 de maig, omplirà els equipaments esportius de deu municipis del Baix Empordà: Begur, Calonge i Sant Antoni, la Bisbal d’Empordà, Palafrugell, Palamós, Pals, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Torroella de Montgrí, Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró. 

Durant tot el cap de setmana, més de cinc mil esportistes de totes les edats participaran en una àmplia gamma d’activitats, que s’obren a tots els públics. A Begur, el camp de futbol municipal acollirà els partits de Futbol 7 Escoleta el diumenge 19 al matí.

Aquest esdeveniment ofereix una plataforma per a la competició esportiva: té una programació transversal i inclusiva, que també inclou una trobada esportiva per a gent gran, esport adaptat i lactivitat Barça Activat. En paral·lel, els Jocs Emporion, mitjançant les diferents ponències que shi duran a terme, és un punt de trobada entre tècnics desports de la demarcació de Girona. Les ponències incideixen en valors cabdals en lesport com el respecte, el treball en equip, la companyonia, lesforç o els comportaments cívics.

 


Categories: Esports