Els joves artistes de Begur i Esclanyà demostren la seva creativitat en el 7è Concurs de Cartells de la Fira de la Castanyera i la Festa de la Castanyada

03 nov 2023

Concurs de Cartells Festa Major

Les dues obres guanyadores s’utilitzaran als cartells de l’edició de l’any vinent de les festivitats de tardor de Begur i Esclanyà.

L’alumnat de les escoles Doctor Arruga de Begur i l’Olivar Vell d’Esclanyà ha demostrat una vegada més el seu talent i creativitat en el 7è Concurs de Cartells de la Fira de la Castanyera de Begur i la Festa de la Castanyada d’Esclanyà. Les obres participants, centrades en la tardor i les castanyes, han estat exposades entre els dies 25 i 31 d’octubre a la Sala d’Exposicions de la vila.

Aquest concurs, obert a tots els nens i nenes de cicle superior de les dues escoles (5è i 6è), els ha permès demostrar les seves habilitats artístiques i la seva imaginació.

Aquesta tarda s’ha fet l’entrega dels premis a les obres guanyadores, que han estat les de:

-Sofía Dayag Peralta, de 5è de l’Escola Dr. Arruga de Begur.

-Afra Martí Rubirola, de l’Escola Olivar Vell d’Esclanyà.

Aquests han estat els finalistes: 

-Sílvia Hebles Ruiz, de 5è de l’Escola Dr. Arruga de Begur.

-Zoe Franco Gutiérrez, de 6è de l’Escola Dr. Arruga de Begur.

-Clara Geli, de l’Escola Olivar Vell d’Esclanyà.

-Jaume Lorca, de l’Escola Olivar Vell d’Esclanyà.

Les obres de les dues guanyadores s’utilitzaran per promocionar l’edició de l’any vinent de la Fira de la Castanyera de Begur i la Festa de la Castanyada d’Esclanyà.