Els nadons de Begur i Esclanyà naixeran acompanyats de llibres i música

02 des 2020

L’Ajuntament i l’editorial Pagès editors impulsaran a partir del mes de gener la iniciativa “Créixer i llegir junts” amb l’objectiu de fomentar la lectura entre infants i joves del municipi.

Sent la lectura una de les activitats més importants per a la formació dels infants, i amb l’objectiu de contribuir en el fet que tots els nens i nenes hi tinguin accés, la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Begur iniciarà el 2021 la campanya “Créixer i llegir junts” proposada per Pagès editors.

La iniciativa consisteix en el regal d’una capsa cultural molt especial a totes les famílies quan es produeixi un naixement al municipi i s’hagin inscrit les criatures al padró municipal. En aquell moment, se’ls farà entrega d’una targeta bescanviable per aquest lot i podran passar a recollir la capsa a la Biblioteca Salvador Raurich. El lot, adreçat a cada nadó acabat de néixer a Begur o Esclanyà, pretén iniciar els infants en la creació de la seva biblioteca personal. La capsa-regal inclou:

. Un llibre de Babar

. El llibre “Créixer i llegir junts”

. Un CD amb cançons de bressol

. El carnet de la Biblioteca Salvador Raurich

Amb aquesta iniciativa la Regidoria de Cultura -que segueix treballant amb la premissa que la cultura és un bé essencial que cal posar en valor- pretén contribuir en el procés d’iniciació a la lectura dels infants del municipi. Per això es posa a disposició dels pares i de les mares dels nounats una capsa que conté una guia que els ha de permetre orientar-se en l’objectiu d’acompanyar-los en el gaudi de la lectura al llarg de les diferents etapes de la seva vida com a infants. Aquest projecte, que s’iniciarà el 2021, té l’ambició de mantenir-se els pròxims anys i que esdevingui un costum a Begur i Esclanyà.


Categories: Cultura