Els nens i nenes de Begur podran rebre els Reis Mags d’Orient a casa seva!

04 gen 2021

Si voleu que Melcior, Gaspar i Baltasar us visitin el 5 de gener a la porta de casa, inscriviu-vos del 10 al 30 de desembre a l’Ajuntament. 

L’Ajuntament i Ses Majestats els Reis Mags d’Orient han acordat una nova, original i enginyosa fórmula per a garantir que aquest Nadal tots els infants i famílies de Begur que ho desitgin puguin veure a Melcior, Gaspar i Baltasar de ben a prop durant la Nit de Reis.

La pandèmia de la Covid-19 i les restriccions i mesures de seguretat establertes per a evitar el contagi i la propagació del coronavirus no permeten que enguany es pugui celebrar la tradicional Cavalcada de Reis pels carrers de la vila. Però el 5 de gener, Ses Majestats no es perdran la cita de cada any amb els nens i nenes de Begur.

I és que Melcior, Gaspar i Baltasar visitaran durant la Nit de Reis les cases de totes aquelles famílies de Begur que ho hagin sol·licitat prèviament. Si voleu que els Reis Mags us visitin a la porta de casa, us heu d’inscriure presencialment a l’Àrea d’Alcaldia de l’Ajuntament de Begur del 10 al 30 de desembre, en horari de 09 a 14 h.

Marià Renart, regidor de Festes, convida les famílies de Begur a sumar-se a la iniciativa i explica que “creiem que s’han de fer tots els esforços que faci falta per a fer que la il·lusió dels més menuts no es vegi afectada per la pandèmia”.