Els Perduts de Begur preparen la sortida ‘Miradors de les Gavarres’ per aquest cap de setmana

17 oct 2023

Cartell de l'acte

És una ruta circular de 14 km que recorre els dos cims més alts del Baix Empordà 

Aquest diumenge, 22 d’octubre, el club excursionista Els Perduts de Begur ha organitzat la sortida matinal ‘Miradors de les Gavarres: Puig d’Arques i Puig d’Aiguabona’. Es tracta d’una ruta circular d’aproximadament 14 kilòmetres que recorre els cims més alts del Baix Empordà, visita el monument megalític de la Cista de l’Abel, masos típics i construccions en ruïnes plenes d’història. A més, es podran gaudir de bones vistes panoràmiques.

Durant les 4 hores i mitja que dura el recorregut, la ruta passa pels Plans de Can Sabater, el mirador Puig d’Arques i Cista, el cim Puig d’Arques (532 m), el Puig d’Aiguabona (533 m), les ruïnes de l’Hostal dels Dos Rals, la font de Can Genoher, el suro monumental de Can Caçà, les restes de Can Regidor, el Cementiri dels Jueus i torna als Plans de Can Sabater. És una proposta moderada i sense gran dificultat tècnica, que transcorre per pistes forestals. 

El punt de sortida serà a les 8 h a laparcament de la Font de Baix, de Begur, i caldrà desplaçar-se amb vehicle particular fins al punt de sortida de la ruta, els Plans de Can Sabater. Per inscriure-s’hi o per qualsevol dubte, cal posar-se en contacte amb en Juanmi (607 849 887). Per la ruta, s’ha de portar vestit i calçat apropiat, menjar i beure, i els menors han d’anar acompanyats d’un responsable.


Categories: Esports