Els Perduts de Begur proposa un recorregut per la zona prehistòrica de la Roca del Vallès

14 nov 2023

Els Perduts Novembre

La sortida, de 14 quilòmetres i poca dificultat tècnica, està prevista per aquest diumenge, 19 de novembre. 

Aquest diumenge, 19 de novembre, el club excursionista Els Perduts de Begur, organitza la sortida matinal ‘Recorregut per la Zona Prehistòrica’ a la Roca del Vallès (Vallès Oriental). Es tracta d’una ruta circular fàcil, sense dificultat tècnica que recorrerà els límits del Parc de la Serralada Litoral entre els municipis de la Roca del Vallès i Òrrius (el Maresme) seguint el camí que comunica el Vallès Oriental i el Maresme. 

L’itinerari, de 14 quilòmetres, passarà pel Poblat iber de Céllecs, els dòlmens i el mirador de Céllecs, el Turó Rodó, l’Ermita de Sant Bartomeu de Cabanyes, la Font de la Mansa i la Pedra de l’Escorpí, per tornar finalment a la Roca. La sortida durarà 3:30 h amb parades incloses. 

El punt de sortida serà a les 7:30 h a l’aparcament de la Font de Baix, de Begur, i caldrà desplaçar-se amb vehicle particular fins al punt de sortida de la ruta, a la Roca. 

Per inscriure-s’hi o per qualsevol dubte, cal posar-se en contacte amb en Juanmi (607 849 887). Per la ruta, s’ha de portar vestit i calçat apropiat, menjar i beure, i els menors han d’anar acompanyats d’un responsable.


Categories: Esports