Els plens municipals es podran seguir en directe al canal de YouTube de l’Ajuntament

20 mar 2023

El consistori ha renovat recentment els micròfons de la Sala de Plens i ha habilitat una càmera per a enregistrar les sessions plenàries.

L’Ajuntament de Begur dona una passa més en el seu objectiu d’apostar per una administració digital, moderna, transparent i sostenible.

Una línia d’acció que s’ha traduït recentment en la instal·lació de nous micròfons i d’una càmera de gravació a la Sala de Plens del consistori que permetrà millorar la qualitat de transmissió de les intervencions dels regidors i regidores de l’Ajuntament durant les sessions plenàries i enregistrar i retransmetre en directe tots els plens municipals a través del canal de YouTube de l’Ajuntament.

Aquest nou sistema de gravació permet crear una vídeoacta amb plena validació jurídica, signada digitalment, i queda en un repositori recuperable via streaming, on es pot accedir a cadascun dels punts tractats en el Ple.

En paral·lel, cal recordar que al web de Ràdio Begur també es podran recuperar a la carta tots els plens municipals de l’Ajuntament.


Categories: Noves Tecnologies