Els reptes de l’economia per aquesta dècada, a anàlisi als Debats d’Economia de Begur

22 nov 2021

El prestigiós economista Xavier Sala i Martín serà el ponent convidat en l’edició d’enguany d’aquest esdeveniment, que se celebrarà el 24 de novembre al Parador d’Aiguablava.

L’Ajuntament de Begur i la Cambra de Comerç de Palamós coorganitzen aquest mes de novembre una nova edició dels Debats d’Economia de Begur, una trobada empresarial que té com a objectius analitzar i intercanviar impressions sobre la situació econòmica actual i valorar quina és la millor manera de preparar les empreses per a fer front al futur.

La sessió tindrà lloc dimecres 24 de novembre, de les 11.45 a les 15.30 h, al Parador d’Aiguablava i enguany comptarà amb l’assistència destacada de Xavier Sala i Martín -economista i professor a la Universitat de Columbia-, que impartirà la ponència “L’economia dels anys 20. Reptes en la nova dècada: postpandèmia, geopolítics i tecnològics. Com afrontar-los.

Per a participar de la trobada cal inscriure’s prèviament, abans del 19 de novembre a través del següent enllaç.

Eugeni Pibernat, regidor de Promoció Econòmica, posa en valor l’organització d’iniciatives com aquesta que “en un context actual d’incertesa global a causa de la pandèmia és clau poder acostar a tota la família empresarial del municipi i de la zona les claus que ens permetin seguir reactivant l’economia, teixir noves sinèrgies i col·laboracions entre tots els agents del sector, i millorar el posicionament de les nostres empreses”.


Categories: Promocio Economica