Els veïns i veïnes de Begur i Esclanyà entre 40 i 49 anys podran vacunar-se de la Covid-19 a Palafrugell els dies 21, 22 i 29 de juny

16 jun 2021

Per a vacunar-se no cal cita prèvia i només caldrà presentar-se al punt de vacunació de 8.30 a 19 h, al Pavelló Annex del Poliesportiu de Palafrugell.

L’àrea de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà impulsa des del 15 i fins el 29 de juny set jornades de vacunació sense cita prèvia distribuïdes en tres municipis de les ABS de la comarca: la Bisbal d’Empordà, Palafrugell i Torroella de Montgrí.

Amb aquesta iniciativa s’espera seguir avançant en la campanya de vacunació i facilitar l’accés de la ciutadania a la vacuna contra la Covid-19. Es farà en horari continuat de matí i tarda i està dirigit a les persones que s’hagin de vacunar de primera dosi d’acord a les franges d’edat incloses en el procés de vacunació.

En el cas dels veïns i veïnes de Begur i Esclanyà, la vacunació anirà adreçada exclusivament a les persones entre 40 i 49 anys (nascudes entre els anys 1972 i 1981); i es durà a terme els dies 21, 22 i 29 de juny al Pavelló Annex del Poliesportiu de Palafrugell, en horari de 8.30 a 19 h.

Per a vacunar-se serà imprescindible:

. Estar dins la franja d’edat establerta: 40-49 anys.

. Pertànyer a l’ABS de Palafrugell.

. No haver rebut cap dosi.

. No tenir cap cita programada per vacunar-se en cap altre centre.

. No tenir la Covid-19 o que faci més de sis mesos que l’hagis passat.

Finalment, per a la vacunació no cal sol·licitar cita prèvia i només caldrà presentar el TSI o document identificatiu.


Categories: Sanitat