En marxa noves activitats dirigides per a promoure els hàbits saludables

22 set 2021

L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Begur ha presentat la nova programació d’activitats dirigides que conté sessions d’spinning, pilates, zumba, txikung i GAC

Amb l’objectiu de promoure els hàbits saludables entre els begurencs i les begurenques, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Begur ha programat noves activitats dirigides per al curs 2021-2022. Enguany, de dilluns a divendres, s’organitzaran sessions d’spinning, pilates, zumba, txikung i GAC. Les persones instructores seran l’Eva Oller, que impartirà pilates, zumba i GAC, l’Olga Llapart, que coordinarà les sessions d’spinning, i la Maria Alòs, que impartirà txikung.

Les noves propostes esportives començaran el pròxim dilluns 4 d’octubre. Les persones interessades han d’inscriure’s prèviament a través d’aquest formulari en línia. Pel que fa als cobraments, es faran a través de la domiciliació bancària.

En cas de no poder tramitar la inscripció telemàticament, es podrà fer de manera presencial a l’oficina de l’Àrea d’Esports del pavelló municipal els dimarts i els dijous, de 14.30 a 21 hores, i els dimecres i els divendres, de 8.30 a 14.30 hores. Així mateix, com durant els últims anys, es podran comprar tiquets per a les diferents sessions individuals a l’Oficina de Turisme.

Pel que fa als preus, l’assistència a dues sessions setmanals tindrà un cost de 20 euros mensuals i l’assistència sense límit de classes de 30 euros mensuals. Paral·lelament, caldrà abonar 20 euros inicials en concepte de matrícula. Per últim, es podrà assistir a una sessió individual per tres euros.

Des de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Begur, s’avança que aviat també es posaran en marxa les activitats físiques que es realitzaran al Casal de la Gent Gran de Begur.

Per a més informació, es pot descarregar el tríptic informatiu i el full d’inscripcions.


Categories: Esports