Ens n’anem de sortida amb el Club Excursionista Els Perduts de Begur

19 abr 2022

Diumenge 24 d’abril l’entitat organitza una ruta circular que transcorrerà per punts com els Torradors, la platja del Racó, Sa Riera, el corriol de Sa Vinya, el mirador de Tramuntana, la cova d’en Gastapà, Puig Rodó, el camí d’es Quinze, els horts d’es Sot d’en Ferrer i l’antic pont.

Aquest mes d’abril el Club Excursionista Els Perduts de Begur organitza una nova sortida. Es tracta d’una caminada de proximitat per a descobrir l’entorn més proper a casa nostra. Una excursió oberta a tothom i de dificultat moderada i que està inclosa en el Passaport Edunauta.

Serà el diumenge 24 d’abril i consistirà en una ruta circular amb Begur com a punt de sortida i d’arribada i que transcorrerà per espais com els Torradors, la platja del Racó, Sa Riera, el corriol de Sa Vinya, el mirador de Tramuntana, la cova d’en Gastapà, Puig Rodó, el camí d’es Quinze, els horts d’es Sot d’en Ferrer i l’antic pont. L’hora de sortida és a les 08 h i el temps previst és d’unes 4 hores.

Per a més informació podeu consultar el web www.perdutsbegur.cat, enviar un correu electrònic a perdutsbegur@gmail.com, o trucar als telèfons 690 383 009 i 607 849 887.


Categories: Esports