Entra en vigor el control d’aforament a la platja d’Aiguablava

01 jul 2022

La mesura es mantindrà activa des de l’1 de juliol fins el 31 d’agost.

Des d’aquest divendres 1 de juliol i fins el pròxim 31 d’agost (ambdós dies inclosos) entrarà en vigor el control d’aforament a la platja d’Aiguablava.

Es tracta d’una mesura preventiva que l’Ajuntament de Begur ja va aplicar amb èxit durant la temporada estiuenca de l’any 2021 i que té com a objectiu assegurar una estada i un bany segurs als usuaris i usuàries de la cala, així com una experiència positiva i no massiva.

Aquesta mesura està inclosa en la nova modificació de l’Ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana aprovada pel Ple de l’Ajuntament en la sessió ordinària del passat 31 de maig. Aquesta modificació contempla la possibilitat de limitar els aforaments a les platges i cales del municipi per tal de garantir-ne la seva preservació i evitar massificacions.

Cal recordar que al web www.visitbegur.cat es pot consultar en tems real l’aforament de totes les platges i cales del municipi per tal de poder planificar-ne l’estada. I que en aquest enllaç es pot consultar tota la informació sobre la temporada de platges d’aquest 2022.


Categories: Platges