Es reprenen les festes d’aniversari al Local Jove del Parc de l’Arbreda i les activitats esportives i dirigides a Begur i Esclanyà

11 gen 2022

Temporalment, al llarg de les darrers setmanes, aquestes propostes havien quedat anul·lades per prevenció a causa de la situació epidemiològica.

Des d’aquest dimarts 11 de gener el Local Jove del Parc de l’Arbreda ja pot tornar a acollir la celebració de festes d’aniversari. Així ho ha acordat l’Ajuntament de Begur, que des de finals del passat mes de desembre fins aquesta setmana havia clausurat temporalment aquesta proposta per prevenció davant l’augment de casos de Covid-19 registrat arreu del territori català.

Cal recordar que la celebració d’aniversaris prèvia instància és una de les grans novetats i prestacions que ofereix el nou Local Jove del Parc de l’Arbreda, que va obrir portes el passat mes de març.

Es reprenen les activitats esportives i dirigides

En paral·lel, a partir d’avui dimarts 11 de gener també es reprenen a Begur i a Esclanyà totes les activitats esportives i dirigides i les activitats de la Fundació Esportiva Begur, que havien quedat anul·lades a finals del 2021 per la situació epidemiològica i en compliment de les mesures de seguretat i restriccions vigents acordades per les autoritats sanitàries.


Categories: EsportsJoventut