Esclanyà acollirà el tret de sortida de la VII Copa Gironina de Regularitat

19 gen 2023

El 28 de gener se celebrarà des d’Esclanyà la primera de les sis proves d’aquesta copa: la VII Volta Cales de l’Empordà.

Els amants del motor, del ral·li i dels vehicles clàssics tenen aquest mes de gener una cita de primer nivell a Esclanyà. Es tracta de la VII Volta Cales de l’Empordà, la primera de les sis proves del calendari de 2023 de la VII Copa Gironina de Regularitat.

La competició tindrà lloc dissabte 28 de gener de la mà de Clàssics Rent Services i amb la col·laboració tècnica de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Begur.

L’organització ha preparat un recorregut d’uns 250 quilòmetres dividits en dues seccions i onze zones de regularitat. La prova començarà a les 09 h realitzant les verificacions administratives i tècniques; i a les 12 h es donarà el tret de sortida. Amb tot, el recorregut no es farà públic fins el mateix dissabte a les 08 h.

La VII Copa Gironina de Regularitat comptarà amb un total de sis proves -la primera d’elles, a Eslanyà-; totes elles a la província de Girona, excepte el V Critèrium Clàssic Montmeló que se celebrarà a la província de Barcelona. Per a més informació podeu consultar el web www.classicsrentservices.com.

Història de la Volta Cales de l’Empordà

La Volta Cales de l’Empordà es va iniciar l’any 2014 en format de ruta turística a la població de Mont-ras, a la comarca del Baix Empordà. El 2015, a Sant Feliu de Guíxols, ja en format regularitat, es va dur a terme la segona edició on l’equip guanyador va ser el dels germans Aymerich amb un Seat 127.

El 2016 l’equip d’Osona format per Carles Miró-Ivan Mat, amb un Porsche 911 SC, van ser els guanyadors. I el 2017, ja puntuable per a la Copa Gironina de Regularitat, va ser guanyada per l’equip Pere Pla–Joan Pagès amb un Renault 19.

Els anys 2018 i 2019 es van celebrar en format de ruta turística amb base a Sant Feliu de Guíxols. I per aquest 2023, el dia 28 de gener, Clàssics Rent Services torna a recuperar la prova en format regularitat, essent la primera prova puntuable per a la pròxima Copa Gironina de Regularitat.


Categories: Esports