Esclanyà acomiada la seva Festa Major amb color i alegria!

03 ago 2020

L’Ajuntament felicita a la Comissió de Festes d’Esclanyà per l’èxit de les diferents activitats i pel compliment dels protocols de seguretat establerts.

Esclanyà no ha volgut quedar-se enguany sense Festa Major malgrat la pandèmia de la Covid-19. El coronavirus ha obligat a la Comissió de Festes d’Esclanyà a redefinir i a adaptar la festivitat als condicionats, a les restriccions i a les mesures de prevenció del coronavirus, però l’esdeveniment ha resultat un any més un veritable èxit organitzatiu i de participació.

“Aquesta no és la Festa Major que teníem preparada d’un principi, però estem immensament satisfets amb el resultat final. Volem agrair a totes les persones que han pres part de les diferents activitats i que ens han ajudat a fer una festa segura i a donar-li sentit”, asseguren des de la Comissió de Festes.

En la mateixa línia es pronuncia Marià Renart, regidor de Festes i d’Esclanyà, que posa en valor “la responsabilitat que han exhibit els veïns i veïnes en tot moment” i la “capacitat i la predisposició de la Comissió de Festes per adaptar-se al context tan complicat que estem travessant i oferir una programació lúdica i cultural segura i de màxima qualitat”.

La Festa Major d’Esclanyà d’aquest 2020 va cloure aquest passat diumenge 2 d’agost amb l’Ofici solemne cantat per Neus Mar, que va posar el colofó final a quatre dies de celebració que van comptar amb propostes com una sessió d’autocine al camp de l’entrada d’Esclanyà amb la projecció de la pel·lícula “Avatar”, un torneig original i divertit de Bubble Football, i el concert d’Havaneres en femení amb Neus Mar al Local Polivalent.

 


Categories: CulturaFestes