Esclanyà bull amb el XV Memorial Antonio Miguel Ramírez i el Campionat de Catalunya GP Palafrugell

08 mai 2024

El punt d’arribada d’ambdues competicions va ser la Sala Polivalent d’Esclanyà. 

Esclanyà va ser la seu, dissabte 4 de maig, del XV Memorial Antonio Miguel Ramírez i el Campionat de Catalunya – Fèmines – GP Palafrugell, dues competicions organitzades pel Club Ciclista Palafrugell i amb el suport i la col·laboració de la Regidoria dEsports de lAjuntament de Begur. L’arribada d’ambdues competicions va ser la Sala Polivalent dEsclanyà, després de recórrer diferents pobles veïns com Palafrugell, Llofriu, Torrent, Camargues i Regencós, i la regidora Estela Rodríguez va ser l’encarregada de fer el repartiment de premis.

El regidor dEsports, Jordi Carreras, explica: Estem orgullosos que el Club Ciclista Palafrugell hagi comptat un cop més amb Esclanyà per aquestes boniques proves ciclista. Els felicitem per la iniciativa i l’organització, així com als ciclistes i equips guanyadors pel bon nivell demostrat. Els desitgem molta sort en la resta de proves.”

Classificacions del XV Memorial Antonio Miguel Ramírez

51 ciclistes cadets van participar al XV Memorial Antonio Miguel Ramírez, una de les proves més icòniques de les comarques gironines. Ret homenatge a qui va ser ciclista i director esportiu del Club Ciclista Palafrugell  i un dels grans entusiastes daquest esport al Baix Empordà, Antonio Miguel Ramírez. 

Enguany, Aitor Martínez de lequip Autovivo Grup – CC Sant Boi va arribar en primera posició. Només set segons després van arribar Diego Martínez (Purito-Tadesan-Nuria), segon classificat; Lucas Strahodinsky (Olot Club Infantil Ciclista), tercer classificat; i Joel Oller (Purito-Tadesan-Nuria), quart classificat. Va ser una competició molt igualada, amb els primers 26 corredors arribant a la meta a només 1 minut de diferència del primer classificat. En la classificació per equips, lequip Olot Club Infantil Ciclista va obtenir la primera posició, seguit per l’equip E. C. Isaac Gálvez – Iberm i l’equip Proride Jufre Team. 

Campionat de Catalunya – Fèmines – GP Palafrugell

A la tarda va tenir lloc la cursa femenina del Campionat de Catalunya, corresponent al GP Palafrugell, en categoria cadet, júnior, Elit S23 i Màster. La guanyadora de la categoria Elit va ser Paula Blasi (Baix Ter Women’s Team), seguida d’Agua Marina Espínola (Le Boulou CC) i Laura Rodríguez (UPV Women’s Cycling Team). Vera Valero (UPV) va ser la guanyadora júnior, mentre que Adriana Vargas (Baix Ter Wome’s Team) va ser la campiona cadet. En categoria màster, Nerea Alarcón (Cardedeu Unió Ciclista) va aconseguir el trofeu en Màster 30, Úrsula Ospina (Ratpenat Club Ciclista) en Màster 40 i Cristina Bombardó (Dr. Bike Racing Team Club) en Màster 50.


Categories: Esports