Esclanyà celebra demà la castanyada, després d’un existós halloween

03 nov 2017 09:00h

Esclanyà celebra demà dissabte la Festa de la Castanyada, després de l’èxit de la Festa de Halloween de dimarts. La Festa de la Castanyada començarà a les 10 del matí a la sala polivalent amb activitats diverses. I a les 16 hores arribarà la castanyera i els infants podran gaudir de jocs tradicionals infantils. La Festa es clourà amb castanyes, coca i garnatxa per a tothom.

 

Dimarts, però, Esclanyà va tenir el seu túnel de la por, dins de la celebració de la Festa de Halloween, organitzat per Mari Carmen Tejada, Mari Martin (Ajuntament de Begur) i veïns i veïnes del poble d’Esclanyà i Begur. Després del túnel va haver-hi un ball final i un concurs de disfresses. El Halloween d’Esclanyà es va cloure amb zumba halloween amb Mari Carmen Tejada.

 

La Festa de la Castanyada es va fer abans a Begur al llarg del cap de setmana passat i dimarts i dimecres, on també es va barrejar amb el halloween. A Begur, a més, es van exposar els cartells dels alumnes dels dos centres escolars del municipi participants al concurs de cartells de la Fira de la Castanyera de l’any vinent als dos pobles. De Begur va guanyar Bernat Serrano, i d’Esclanyà, Guillem Sinués.