Esclanyà conclou les celebracions del 8M amb una jornada d’activitats

14 mar 2024

El Local Polivalent d’Esclanyà serà l’escenari de sessions de fitness, dansa i convivència per clausurar els esdeveniments dedicats al Dia Internacional de la Dona.

Després d’una setmana plena d’activitats i commemoracions en honor al Dia Internacional de les Dones, Esclanyà posa el punt final a les celebracions del 8M aquest dissabte, 16 de març. I ho fa amb una nova jornada d’activitats dedicades a la igualtat i el reconeixement del paper de les dones en la societat a través de la pràctica esportiva.

Les activitats tindran lloc al Local Polivalent d’Esclanyà i començaran a les 9:30 del matí. El dia començarà amb una sessió d’activació i exercici funcional a càrrec de Leila Martínez, per promoure la salut i el benestar de les persones assistents. Seguidament, a les 10:45, els participants podran gaudir d’una sessió de Zumba, conduïda per Mari Carmen Tejada. A les 12h, l’activitat continuarà amb una sessió de Line Dance a càrrec de Margarita Fuster. Per tancar la jornada de diversió i reivindicació, a les 13h se servirà un aperitiu, gentilesa de l’Ajuntament de Begur.

Amb aquesta última jornada d’activitats, Esclanyà i Begur donen per finalitzades les celebracions del 8M, reafirmant el compromís del municipi i el veïnat amb la igualtat de gènere i la lluita per uns drets i oportunitats equitatives per a tothom.


Categories: Dona