Esclanyà dona el tret de sortida a la Festa de la Vellesa 2022

23 mai 2022

Aquest pròxim diumenge 29 de maig la festivitat es traslladarà a Begur.

Esclanyà ha estat l’encarregat aquest cap de setmana d’iniciar les celebracions de la Festa de la Vellesa del 2022, l’esdeveniment anual organitzat per l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de Begur amb l’objectiu d’homenatjar les persones del poble de més edat.

I ho ha fet amb un èxit organitzatiu i participatiu. En aquest sentit, Montserrat Carreras, regidora de Gent Gran, agraeix la implicació de tots els veïns i veïnes que n’han pres part i explica que “un cop més ha quedat demostrat que la nostra gent gran és dinàmica, participativa i implicada. Estem molt feliços de recuperar enguany aquesta festivitat després de l’aturada per la pandèmia, i no hi ha millor forma de fer-ho que gaudint-ne tots plegats”.

Maite Selva, alcaldessa de Begur, felicita a tots els homenatjats en l’esdeveniment i assegura que “és molt important poder anar recuperant la normalitat i, amb ella, la celebració d’activitats com la Festa de la Vellesa que són molt icòniques i amb una llarga tradició a casa nostra, i que ens ajuden a dignificar i a posar en valor el paper tan important que la nostra gent gran duu a terme en el dia a dia del poble”.

La Festa de la Vellesa a Esclanyà es va dur a terme el diumenge 22 de maig i va constar d’un ofici solemne a l’església de Sant Esteve amb la cantada d’Imma Presas i un dinar de germanor al Parador d’Aiguablava. Durant la jornada es van homenatjar a una seixantena de persones i al final de l’acte tots els obsequiats van rebre un detall de part de l’Ajuntament.

Ara, aquest pròxim cap de setmana, diumenge 29 de maig, la Festa de la Vellesa es traslladarà a Begur. A les 12 h, ofici solemne a l’església de Sant Pere amb el cant de la Coral de Begur; i a continuació, dinar de germanor al Parador d’Aiguablava.


Categories: Gent Gran