Esclanyà es vesteix aquesta setmana de Festa Major!

30 jul 2021

La Comissió de Festes proposa un autocine, l’ofici solemne i el concert de l’Orquestra Montgrins per a commemorar una Festa Major adaptada a la Covid-19.

Esclanyà es prepara per viure aquesta setmana una Festa Major 2021 adaptada novament al període d’excepcionalitat per la Covid-19, però assegurant, com sempre, moments d’oci, diversió i entreteniment. Amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Comissió de Festes d’Esclanyà proposa diferents activitats -gratuïtes, amb aforament limitat i sense servei de bar- per celebrar un dels esdeveniments socials i culturals més destacats del municipi.

El primer acte tindrà lloc el divendres 30 de juliol, a les 21.50 h, amb una sessió d’autocine al camp de l’entrada d’Esclanyà. D’aquesta manera, les persones assistents podran gaudir de la projecció de la pel·lícula “Joker” des de la comoditat dels seus vehicles. L’obertura de portes es realitzarà a partir de les 21.15 hores.

Ja diumenge, 1 d’agost, a les 12 del migdia se celebrarà l’ofici solemne amb una missa cantada per Neus Mar; i a la nit, a les 21.30 h, el camp de l’entrada d’Esclanyà tornarà a repetir com a escenari de la Festa Major per acollir el concert de l’Orquestra Montgrins. Les entrades es podran recollir el mateix diumenge de 18 a 20 h al camp de l’entrada d’Esclanyà i les portes s’obriran a les 20.30 h. A més, durant tot el cap de setmana hi haurà una petita fira que s’ubicarà davant del Local Polivalent.

L’Ajuntament convida la població a viure la Festa Major d’Esclanyà amb entusiasme, civisme, precaució i molta diversió. Es recorda, a més, que la celebració de tots els actes, tot i complir les mesures de seguretat, estarà condicionada a l’evolució de la pandèmia i les mesures dictades per la Generalitat de Catalunya. Molt bona Festa Major!


Categories: Festes