Esclanyà viu amb intensitat el XIV Memorial Antonio Miguel Ramírez

02 oct 2023

Hi van participar 53 ciclistes en categoria cadet masculina, cadet femenina i júnior femenina.

Esclanyà va ser la seu, dissabte 30 de setembre, del XIV Memorial Antonio Miguel Ramírez, organitzat pel Club Ciclista Palafrugell i amb el suport i la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Begur. La competició va sortir i arribar de la Sala Polivalent d’Esclanyà i va recórrer els carrers de la localitat. Hi van participar 53 ciclistes en categoria cadet masculina, cadet femenina i júnior femenina.

El regidor d’Esports, Jordi Carreras, ha assegurat “Els joves ciclistes van demostrar un gran nivell, donant espectacle a la gent de Begur i de fora de Begur que van venir a veure’ls. Estem orgullosos d’haver acollit, igual que en el 2021, el Memorial Antonio Miguel Ramírez, i d’oferir les nostres instal·lacions i els nostres carrers per realitzar aquesta preciosa prova ciclista”. 

Classificacions del XIV Memorial Antonio Miguel Ramírez
En la categoria Cadet, Aitor Martínez de l’equip Purito-Tadesan-Nuria va arribar en primera posició. Seff Van Kerckhove, de l’equip Penya Ciclista Baix Ebre, va arribar al mateix temps que Martínez, aconseguint la segona posició. A tan sols 5 segons de diferència, Martí Martínez, de l’equip Origen MTB Team, va aconseguir la tercera posició. Va ser una competició molt igualada, amb els primers 24 corredors arribant a la meta a només 30 segons de diferència del primer classificat.

En la modalitat Cadet femenina, l’equip Baix Ter Femines va dominar el podi. Adriana Vargas va aconseguir la primera posició, amb Naia Torrent en la segona posició, arribant al mateix temps que la primera. Ingrid Esteban va arribar a només dos segons de la líder. Aquestes joves ciclistes també van oferir una competició vibrant, amb les sis primeres corredores arribant amb només 32 segons de diferència respecte la primera classificada.

En l’apartat Júnior femení, Ainara Inarejos de l’equip Penya Ciclista Baix Ebre va assegurar la primera posició, amb Laura Martínez de l’equip Ecologicos Navarra-Beratx empatant en temps amb la primera. Carla Albareda, també de l’equip PC Baix Ebre, va aconseguir la tercera posició.

En la classificació per equips, l’equip Purito-Tadesan-Nuria va obtenir la primera posició, seguit per l’equip Penya Ciclista Baix Ebre i l’equip Escola Ciclista Isaac Gálvez – Sagal. A la classificació per equips femenina, l’equip Baix Ter Femines va obtenir la primera posició, mentre que Hemōn Women’s Cycling Team va assolir la segona.

Memorial Antonio Miguel Ramírez

L’objectiu d’aquesta prova ciclista, una de les més icòniques de les comarques gironines, és retre homenatge a qui va ser ciclista i director esportiu del Club Ciclista Palafrugell  i un dels grans entusiastes d’aquest esport al Baix Empordà, Antonio Miguel Ramírez.


Categories: Esports