Escull el nom del nou parc dels carrers Sant Pere i Santa Teresa!

11 mar 2022

Del 14 al 29 de març tots els veïns i veïnes podran escollir la seva nomenclatura preferida per aquest espai entre les quatre opcions proposades per l’Ajuntament.

Aquest mes de març l’Ajuntament de Begur impulsa un procés participatiu obert a tots els veïns i veïnes del municipi per a decidir a través de votació popular la nomenclatura del nou parc dels carrers Sant Pere i Santa Teresa, inaugurat el juliol del passat any 2020.

Així, del 14 al 29 de març (ambdós dies inclosos) s’habilitarà una urna a l’entrada de l’Ajuntament on els vilatans i vilatanes podran emetre el seu vot. En aquest sentit, cada veí i veïna podrà escollir la seva nomenclatura preferida entre les quatre opcions de nom que proposa l’Ajuntament. La votació es podrà fer de dilluns a divendres, de 09 a 14 h; i els dimarts, també de 17 a 20 h.

Des del consistori s’anima a la ciutadania a prendre part activament d’aquesta convocatòria i es recorda que al llarg dels darrers anys ja s’han dut a terme al municipi processos de participació ciutadana que han resultat tot un èxit de participació; entre ells, la consulta per a habilitar una nova àrea d’emergència a Esclanyà per a fer les aportacions de residus. Així, l’objectiu de l’Ajuntament és seguir donant continuïtat a nous projectes de participació ciutadana en un futur.

Quins són els quatre noms que es proposen?

L’Ajuntament proposa un total de quatre nomenclatures per a decidir el nom del nou parc dels carrers Sant Pere i Santa Teresa. Les quatre opcions fan referència a quatre persones amb un estret vincle amb el municipi:

. Isabel Pi i Ferrer “Senyoreta Isabel”

. Lluís Puig i Ferriol

. Lola Moret i Ferriol

. Paco Font Marqués

En aquest enllaç podreu consultar tota la informació sobre les quatre candidatures i la figura de les quatre persones que hi donen nom.