Èxit de la Festa de la Vellesa d’Esclanyà amb 55 participants

04 jun 2024

Begur ha celebrat durant dos caps de setmana la tradicional Festa de la Vellesa, pels begurencs i begurenques i pels esclanyencs i esclanyenques. 

Aquest cap de setmana, Esclanyà ha celebrat la seva Festa de la Vellesa, organitzada per la Regidoria de Gent Gran de Begur. Lesdeveniment, que va tenir lloc el diumenge, va comptar amb la participació de 55 persones, entre homenatjats i acompanyants.

La jornada va començar amb una missa solemne a lesglésia de Sant Esteve, amenitzada per les veus de Neus Mar i Emilio. Després de la cerimònia, es va retre homenatge als veïns i veïnes més grans de la comunitat, destacant la contribució a la vida del municipi. L’acte va concloure amb un dinar de germanor al Parador dAiguablava, on tots els assistents van gaudir dun ambient de convivència i celebració.

La regidora de Gent Gran, Estela Rodríguez, va destacar: Esclanyà ha demostrat un cop més el respecte per la gent gran amb aquesta festa. Aquest esdeveniment és una manera especial de mostrar el nostre agraïment”.

Fa una setmana, Begur també va celebrar la seva Festa de la Vellesa, amb una participació de 150 persones i una jornada amb activitats similars. Ambdues celebracions han estat molt ben valorades per l’Ajuntament, que agraeix la bona acollida i l’àmplia participació.


Categories: Gent Gran