Èxit de participació en la recollida de joguines reutilitzades

17 des 2019

L’Ajuntament de Begur agraeix a tots els veïns i veïnes la seva implicació en aquesta iniciativa solidària que enguany ha aconseguit superar amb escreix les xifres de recaptació assolides l’any 2018.

Divendres 13 de desembre va cloure una nova edició de la campanya de recollida de joguines reutilitzades impulsada per l’Ajuntament de Begur amb la col·laboració de Càritas, les àrees de Medi Ambient i Serveis Socials del consistori i Protecció Civil. I ho va fer amb un gran èxit de participació que permetrà oferir joguines a persones necessitades o amb risc d’exclusió social durant l’època nadalenca.

Maite Selva, alcaldessa de Begur i regidora de Serveis Socials, posa en valor aquesta iniciativa i explica que “un cop més ha quedat demostrat l’altruisme que tenen els veïns i veïnes. Sempre que se’ls crida a implicar-se en iniciatives solidàries com aquesta responen molt bé aportant el seu granet de sorra i contribuint a fer entre tots un municipi i una societat més  justa”.

La campanya de recollida de joguines reutilitzades, que s’emmarcava dins la Setmana Europea de Prevenció de Residus, ha estat activa des del 20 de novembre fins al 13 de desembre. Al llarg d’aquest període s’han habilitat punts de recollida a la Llar d’Infants Ses Falugues, l’Escola Doctor Arruga, el Local Polivalent d’Esclanyà, l’Oficina de Turisme i l’Ajuntament de Begur; on tothom qui ho volgués podia aportar joguines i jocs no bèl·lics que estiguessin en bon estat (jocs de taula, contes, peluixos, puzles, jocs desmuntables, pilotes, nines…).

Així, les joguines que s’han obtingut durant la campanya es repartiran ara entre les famílies en situació de pobresa o risc d’exclusió social a fi de garantir que tots els nens i nenes del municipi tinguin regals per Nadal. Mentre que la resta de jocs, amb la col·laboració de Protecció Civil, seran traslladats al Terrabastall de Càrites Diocesana de Palafrugell.


Categories: Serveis Socials