Èxit dels Arquers d’Esclanyà al Campionat d’Espanya de Sala Tir amb Arc a Jaén

26 feb 2024

Arquers Esclanyà

Amb aquests resultats, el club local es posiciona com a referent de la disciplina a Catalunya. 

El Club Arquers Esclanyà tanca el Campionat d’Espanya de Sala de Tir amb Arc, celebrat a Jaén els dies 8, 9 i 10 de febrer, amb bons resultats en aquesta competició de primer nivell. Els representants del club, Oriol Salvadó, Laia Fernández, Bruna Zamora, Joel Ventura, Cloe Carbó i Tomàs Fernández en la categoria darc recorbat, juntament amb Pau Barreda en la categoria darc compost, van demostrar les seves habilitats i van competir amb determinació en cada fase de la competició.

Des del primer dia, els arquers i arqueres del Club van impressionar tant amb les seves actuacions a la fase classificatòria individual com en les competicions d’equips; la seva perseverança i habilitat van assegurar-los un lloc a les finals del torneig. Alguns, fins i tot van batre el seu propi rècord personal. 

Van destacar especialment en les competicions d’equips, on la Laia Fernández, la Bruna Zamora i la Cloe Carbó van assegurar la 4a posició en equips femenins, mentre que la Bruna Zamora i el Tomàs Fernàndez van aconseguir la 5a posició en equips mixtos. En les eliminatòries individuals, els membres del club van lluitar amb determinació, posant-ho difícil als seus rivals i quedant a les portes de les finals després d’una lluita intensa.

Amb el final de la competició de sala, el Club Arquers Esclanyà s’erigeix com a referent del tir amb arc català, preparant-se ara per a les competicions d’aire lliure. Els aficionats podran veure’ls en acció al camp dEsclanyà: els dies 11 i 12 de maig a la 2a tirada de Lliga Catalana, els dies 8 i 9 de juny a la 3a tirada de Lliga Catalana i el 6 i 7 de juliol al Campionat de Catalunya.


Categories: Esports