Exposició d’aquarel·les en memòria d’Eduard Calafell

01 mar 2022

La mostra es podrà visitar del 2 al 26 de març a la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles i tindrà un rerefons solidari en favor de la Fundació Josep Carreras.

La família Calafell, en col·laboració amb l’Àrea de Cultura de Ajuntament de Begur i la Fundació Josep Carreras, organitza a la vila una exposició d’aquarel·les en memòria d’Eduard Calafell Lafuente (1950-2021).

La mostra es podrà visitar a la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles del 2 al 26 de març i constarà d’unes 90 aquarel·les. A més, l’exposició també tindrà un rerefons benèfic i solidari amb l’objectiu de contribuir a la investigació mèdica de les malalties hematològiques malignes portada a terme per la Fundació Josep Carreres.

En aquest sentit, totes aquelles persones que estiguin interessades en visitar la mostra no només podran gaudir de la qualitat artística i la passió de les aquarel·les, sinó que també tindran la possibilitat de participar voluntàriament en els projectes d’investigació mèdica de la Fundació Josep Carreras fent una donació econòmica (amb un import mínim de 25€) a canvi d’una aquarel·la, que podrà triar fins al 26 de març (segons disponibilitat de l’obra). Les donacions es poden fer a través d’aquest enllaç.

Així, un cop s’hagin exhaurit totes les aquarel·les disponibles, ja no hi haurà l’oportunitat d’adquirir-ne més. Totes les aquarel·les estaran exposades fins al final de l’exposició; i els dies 26, 30, 31 de març i 1, 2 d’abril es podrà venir a recollir les aquarel·les a la Sala d’Exposicions en el seu horari d’obertura.


Categories: CulturaExposicions