Fes un gol, una cistella o una gimcana per La Marató de TV3!

01 des 2020

Les persones interessades a participar el 5 de desembre a l’activitat que organitzen l’Esplai Autèntic i la Fundació Esportiva de Begur cal que s’inscriguin prèviament emplenant aquest formulari.

Aquest mes de desembre l’Esplai Autèntic i la Fundació Esportiva de Begur uneixen esforços per a sumar-se i aportar el seu granet de sorra al projecte solidari de La Marató de TV3, que enguany està dedicat a la pandèmia de la Covid-19. Així, amb l’objectiu de recaptar fons per a la recerca i la investigació mèdica d’aquest coronavirus, ambdues entitats -a qui l’Ajuntament agraeix i posa en valor el seu compromís- organitzen una activitat lúdica i esportiva oberta a tots els veïns i veïnes i adaptada a les restriccions i mesures de seguretat.

Dissabte 5 de desembre el Camp Municipal de Futbol de Begur acollirà la triple jornada “Un gol per La Marató”, “Una cistella per La Marató” i “Una gimcana per La Martó”, durant la qual es podran fer donatius per a La Marató de TV3 a través de les guardioles habilitades en diferents punts de l’equipament.

Per a participar-hi cal inscriure’s prèviament emplenant aquest formulari i formar un grup d’entre 4 i 6 infants respectant la unitat familiar, el grup escolar estable o l’equip esportiu corresponent. En el moment de formalitzar la inscripció caldrà indicar l’horari en el qual es vol fer l’activitat (de 10 a 13.30h o de 15 a 18 h, els torns seran de 30 minuts per cada 3 grups) i l’organització es posarà en contacte amb els participants per a confirmar la cita prèvia.

L’entrada al recinte es farà des de l’aparcament del Camp Municipal de Futbol, amb control de temperatura i signatura de declaració responsable; i la sortida de l’equipament estarà ubicada a la porta que connecta amb el bosc situat al costat del camp de futbol. A causa de la pandèmia de la Covid-19, i per qüestions organitzatives, des de l’organització i des de l’Ajuntament de Begur es demana a tots els participants que respectin els horaris d’entrada i sortida del recinte.


Categories: Esports