Festa de la Vellesa a Begur, que arriba a la LVII edició

22 mai 2018

L’àrea de la Gent Gran de l’Ajuntament de Begur organitza aquest diumenge l’homenatge a les persones de més edat empadronades al poble amb la celebració de la Festa de la Vellesa, que arriba a la LVII edició. La festa d’homenatge començarà a les 11,30 hores amb una missa cantada per la Coral de Begur a l’església de Sant Pere de Begur. Acabat l’ofici, actuaran el Cor Infantil l’Esparver i la Coral Mar de Veus de Begur.

Posteriorment, a les 13 hores, podran accedir a l’autocar, que estarà estacionat a la plaça Lluís Esteva i Cruañas, per anar al restaurant. Es preveu que a les 13,30 hores arribin al restaurant, al Palau lo Mirador de Torroella de Montgrí, on hi haurà la recepció oficial dels homenatjats. En acabar el dinar, les autoritats municipals obsequiaran a cadascun dels homenatjats amb un detall.

El diumenge següent, 3 de juny, es farà el mateix homenatge a la gent gran del poble d’Esclanyà, que forma part del terme de Begur. En aquest cas, la missa, també cantada per la Coral de Begur, es farà a les 12 del migdia a l’església de Sant Esteve d’Esclanyà. En acabar, pujaran també en un autocar per fer el dinar de germanor al mateix establiment de Torroella.Més informació:

Categories: AjuntamentSocietat