Festa i xerinola en el Carnaval de Begur

27 feb 2022

L’Ajuntament agraeix la col·laboració de totes les entitats que han participat en l’organització del Carnestoltes, així com a totes les famílies que aquests dies han participat i gaudit de les activitats.

Aquest cap de setmana Begur ha acomiadat el Carnaval del 2022 després de tres intensos dies plens d’activitats festives per a tota la població que han resultat un èxit organitzatiu i de participació. Les diferents propostes organitzades per l’Ajuntament, la Llar d’Infants i l’AMPA de Ses Falugues i l’AMPA de l’Escola Doctor Arruga han estat molt ben rebudes i els veïns i veïnes han pogut recuperar un dels esdeveniments lúdics més esperats de tot l’any al poble.

L’activitat va començar el divendres 25 de febrer amb dues propostes: la cercavila de la Llar d’Infants Ses Falugues pel centre del poble i l’espectacle “L’aventura de somiar” del grup Atrapa Somnis.

Ja l’endemà, dissabte 26 de febrer, hi va haver h un taller de màscares i la cercavila i actuació del grup Bufa-Tramuntana. I diumenge 27 de febrer el Carnaval va cloure a Begur amb una cercavila i l’espectacle “Carnestoltes el Rei dels Pocasoltes” i amb un vermut musical de Carnaval amb DJ Loins.


Categories: Festes