Finalitza amb èxit el campus de futbol i anglès de la Fundació Esportiva Begur

01 ago 2022

Cada setmana, 85 nens i nenes han format part de la reeixida proposta esportiva, que ha combinat sessions de tecnificació al camp de futbol amb classes d’anglès

El passat divendres 29 de juliol va ser l’últim dia del campus de futbol i anglès de la Fundació Esportiva Begur. En aquest sentit, es va aprofitar per a repartir els diplomes i les medalles entre els nens i les nenes que han format part de la proposta esportiva. L’acte va comptar amb la participació del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Begur, Jordi Carreras, i de l’equip de monitors i monitores.

En total, durant les cinc setmanes de durada del campus de la Fundació Esportiva Begur, hi han participat 85 nens i nenes per setmana. La reeixida proposta esportiva ha combinat sessions de tecnificació al camp de futbol amb classes d’anglès. Així mateix, s’han realitzat sortides a la platja i a la piscina, una excursió a Aquadiver, sessions de jocs d’aigua i de jocs de rol i divertides gimcanes.

En essència, durant les cinc setmanes de durada de l’engrescadora proposta esportiva, s’han treballat els valors de l’esport i el joc net, els hàbits saludables de l’esportista, el respecte per l’entorn i la importància de formar part d’un col·lectiu.


Categories: Esports