Finalitza amb una molt bona valoració la formació per aprendre a gestionar els comptes a les xarxes socials

26 abr 2021

El taller estava adreçat als sectors locals d’allotjament, comerç i restauració.

El passat dimarts 20 d’abril va finalitzar la sisena i última sessió del taller per aprendre a potenciar la comunicació digital dels negocis impulsat per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Begur -amb la col·laboració de la Diputació de Girona-, amb l’objectiu d’oferir al teixit empresarial local noves eines i recursos encaminats a potenciar la seva posició de mercat.

La formació -de caràcter gratuït- tenia com a objectiu introduir als participants en la gestió dels diferents comptes digitals i explicar les principals claus per a fidelitzar clients, crear noves oportunitats i potenciar la comunicació a les xarxes socials. Les classes es van dur a terme els dies 12, 13, 14, 19 i 20 d’abril de la mà d’Irina Molero, especialista en social media i gestió de la comunicació digital; i es van celebrar de forma presencial, en petits grups i de forma personalitzada per enfocar les sessions a les necessitats i interessos particulars de cada negoci participant.

Amb aquesta iniciativa l’Ajuntament ha donat continuïtat als cursos sobre xarxes socials duts a terme des del passat 2018, que responen a la demanda realitzada per part del sector empresarial local.


Categories: Promocio Economica