Fins a nou avís no es podran celebrar festes d’aniversari al Local Jove del Parc de l’Arbreda

28 des 2021

L’Ajuntament ha adoptat aquesta mesura de forma preventiva a causa de l’actual situació epidemiològica que es viu al país.

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Begur ha acordat que des d’aquesta setmana i fins a nou avís no s’obrirà el Local Jove del Parc de l’Arbreda per a poder celebrar-hi festes d’aniversari. Es tracta d’una mesura de caire preventiu per tal de garantir la seguretat i el benestar dels veïns i veïnes i evitar el contagi i la propagació de la Covid-19.

Cal recordar que la celebració d’aniversaris prèvia instància és una de les grans novetats i prestacions que ofereix el nou Local Jove del Parc de l’Arbreda, que va obrir portes el passat mes de març.

En aquest sentit, el consistori demana disculpes per les molèsties que aquesta mesura pugui generar i agraeix d’antuvi la col·laboració i la comprensió de la població. Així, s’informarà puntualment a tots els veïns i veïnes quan aquesta mesura preventiva deixi de ser vigent i l’equipament pugui tornar a oferir aquesta prestació.

Finalment, l’Ajuntament recorda que fins el pròxim 10 de gener també han quedat anul·lades a Begur i Esclanyà totes les activitats esportives i dirigides per l’actual situació epidemiològica i en compliment de les mesures de seguretat i restriccions vigents acordades per les autoritats sanitàries.

 

 


Categories: Joventut