Fins al 24 de novembre ja es poden presentar les candidatures al VIII Premi Empordà de Novel·la

21 jun 2024

El certamen, impulsat pel Consell Comarcal del Baix Empordà, compta amb la col·laboració de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Begur.

L’Ajuntament de Begur anima tots els escriptors i escriptores a participar en la VIII edició del Premi Empordà de Novel·la 2024, un dels guardons més prestigiosos del panorama literari català. Aquesta convocatòria, del Consell Comarcal del Baix Empordà, està oberta a obres rigorosament inèdites i escrites en català, amb una extensió mínima de 150 pàgines i màxima de 300 pàgines.

El termini per a la presentació de les obres finalitza el 24 de novembre. Les novel·les hauran de ser enviades de manera anònima per correu electrònic a premiempordanovel.la@baixemporda.cat, seguint el procediment establert a les bases reguladores disponibles a www.baixemporda.cat.

El jurat, format per destacades personalitats del món literari com Blai Manté, Neus Lloveras i Teresa Calabús, entre d’altres, seleccionarà l’obra guanyadora, la qual rebrà un premi de 7.000 € i serà publicada per l’editorial Brau Edicions. L’acte de lliurament del premi tindrà lloc el 28 de març de 2025.

Aquesta és una oportunitat única per als autors de projectar la seva carrera literària i contribuir a l’enriquiment de la literatura catalana. Us animem a participar i a compartir el vostre talent amb el món. Per a més informació sobre les bases i requisits, visiteu www.baixemporda.cat.


Categories: Cultura