Fins al 27 de març ja es pot visitar la mostra “Mujeres coloridas, un arte moderno”

03 mar 2021

L’exposició de Martina Van Noort s’inclou en el programa d’activitats del Dia Internacional de les Dones.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Begur, Gemma Coll, va visitar aquest dimecres 3 de març la mostra “Mujeres coloridas, un arte moderno”, de Martina Van Noort; en el que va ser el primer dia de visites obertes per a poder gaudir d’aquest nou projecte artístic que acull la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles.

En aquesta ocasió, a causa de les restriccions i mesures de seguretat per a evitar el contagi i la propagació de la Covid-19, no es va poder dur a terme la tradicional inauguració. Amb tot, l’artista holandesa sí que va aprofitar aquesta primera jornada d’obertura per a explicar a la regidora i als primers visitants tots els detalls de la seva obra. Martina Van Noort està establerta a la Costa Brava i la seva inspiració surt de les seves estades a Holanda, la Toscana i Catalunya. Així ho transmet en els colors de les seves obres.

La mostra es pot visitar fins al 27 de març, els dimecres (de 10 a 13 h i de 15.30 a 20 h) i de dijous a dissabte (de 15.30 a 20 h) amb totes les mesures de seguretat i restriccions vigents. Els dies festius, en canvi, les Escoles Velles (c/ Bonaventura Carreras, 11) restaran tancades. Aquesta exposició, a més, s’emmarca dins els actes de commemoració a Begur i Esclanyà del Dia Internacional de les Dones. La programació artística a la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles es pot consultar íntegrament a través del següent enllaç.

 

 

 


Categories: CulturaExposicions