Fins al 27 de novembre vine a visitar la mostra del XV Concurs de Fotografia de Begur Josep Carreras

27 oct 2021

El dissabte 6 de novembre es durà a terme el lliurament de premis de l’edició d’enguany.

Del 29 d’octubre al 27 de novembre tots els veïns i veïnes i visitants que s’acostin a la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles podran gaudir de la mostra del XV Concurs de Fotografia de Begur Josep Carreras que organitza l’àrea de Cultura de l’Ajuntament.

L’exposició recollirà les 14 fotografies que s’han presentat en l’edició d’enguany i que tenia com a temàtica el municipi de Begur. Les obres participants es podien presentar fins al 16 d’octubre, i ara totes elles s’exposaran durant varies setmanes a la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles.

Pedro López i Miquel Vilà esperen successors

Enguany el certamen entregarà un total de dos guardons: un primer premi (valorat en 300€) i un premi al millor artista local. En la 14a edició els guanyadors del concurs van ser Pedro López (primer premi) i Miquel Vilà (premi local).

En aquest sentit, el veredicte d’aquesta 15 edició del certamen es donarà a conèixer el pròxim dissabte 6 de novembre a les 19 h.

Qui era Josep Carreras?

Josep Carreras i Riera (1920-2002) fou el fotògraf de Begur per excel·lència, la memòria gràfica del poble. En un moment en què les mancances i les restriccions polítiques no permetien gaire marge de llibertat, Josep Carreras va saber obrir-se camí i oferir un retrat lúcid i costumista dels últims 40 anys de la història de Begur.

 

 

 

 


Categories: CulturaExposicions