Fins al 6 de novembre vine a gaudir de l’exposició “Còmics”!

20 oct 2022

La mostra es pot visitar a la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles Centre Cultural de dimarts a dissabte, de 09.30 a 13.30 h i de 16 a 19 h; i els diumenges, de 09.30 a 14 h.

Des del passat 18 d’octubre i fins al pròxim 6 de novembre la Sala d’Exposicions de les Escoles Velles Centre Cultural acull l’exposició “Còmics”, una mostra itinerant de còmic infantil i juvenil impulsada pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, en col·laboració amb l’Oficina de Difusió.

L’objectiu d’aquest projecte és fomentar el gust per la lectura i donar a conèixer la riquesa i els beneficis dels còmics infantils i juvenils a tots aquells espais expositius de les comarques gironines, especialment els ubicats a les biblioteques, que tinguin interès en acollir-la.

L’exposició “Còmics” es construeix mitjançant un recorregut visual a través dels plafons de quatre estructures amb informació a dues cares, alguns amb elements interactius amb els quals els visitants poden interactuar, i que es basa en el coneixement de les novel·les gràfiques, els orígens, la historia i les diferents parts i temàtiques que poden tractar. I finalitza amb la mostra de còmics que s’han portat a la pantalla. Alguns plafons, a més, tenen lleixes amb còmics que es poden consultar.


Categories: Cultura