Formació de francès per als treballadors de les empreses locals de Begur

07 mar 2019

La primera de les tres formacions que impulsa aquest any l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Begur adreçades a les persones treballadores de les empreses locals ja ha començat aquesta setmana. Es concreta en la formació d’atenció al client en francès, dirigit a persones  amb nocions de francès interessades en adquirir un coneixement bàsic per a la comprensió, ús de la llengua i oferir atenció al client en aquest idioma. “El nostre objectiu és que els begurencs estiguin preparats el millor possible, i som conscients que els idiomes és una peça fonamental”, ha recordat el regidor de l’àrea, Eugeni Pibernat.

La formació, que es concreta en 15 hores, es reparteix en 90 minuts al llarg de 10 dies. El primer dia va ser  dimarts passat i els propers són el 12, 19 i 26 de març, el 2, 9 i 30 d’abril i el 7, 14 i 21 de maig, a partir de les 15,15 hores. El programa del curset es concreta en un coneixement de francès nivell bàsic, atenció al client, interactuar amb el client i situacions específiques de cada establiment (comerç, agències de lloguer, restauració…).

El proper dilluns 18 de març, al llarg de tot el matí, tindrà lloc la formació centrada en el coneixement de la xarxa social d’Instagram. Sota el títol de  “Com aprofitar al màxim la xarxa social i donar a conèixer el teu negoci”, l’objectiu marcat de la jornada és aprendre a gestionar eficaçment el compte d’Instagram, el qual ajudarà a fidelitzar clients, crear noves oportunitats per promocionar-nos i guanyar visibilitat a la Xarxa, així com es farà una petita introducció de com fer visible i gestionar la venda i comercialització a través d’aquesta aplicació.

I es finalitzaran les formacions, un cop passada la temporada d’estiu, amb un curset d’atenció al client en anglès inicial.

Des de l’àrea municipal s’informa que les formacions són gratuïtes, però, al mateix temps, recorda que les places són limitades i que aniran per rigorós ordre d’inscripció. Es recorda, però, que per portar a terme les diverses formacions previstes, cal que hi hagi un mínim d’inscripcions. Per més informació i fer les inscripcions cal adreçar-se a l’àrea de Promoció Econòmica: 972 624 520 o promocioeconomica@begur.cat