Formació en primers auxilis dels membres de la Policia Local de Begur

21 jun 2019

La Policia Local de Begur ha dut a terme una formació dirigida als agents del cos sobre “Primera Intervenció i Suport Sanitari” per poder fer front als diferents serveis i requeriments sanitaris als que han de donar resposta dia a dia. El curs, organitzat en col·laboració amb l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Begur, ha estat impartit per un infermer, responsable de la secció sanitària d’aquesta entitat.

La jornada s’ha desenvolupat a la sala de plens de l’Ajuntament, on un total de 11 agents de la policia local del municipi han repassat conceptes de Suport Vital Bàsic i ús del desfibril·lador, valoració inicial, control d’hemorràgies, mobilització i immobilització de pacients i triatge davant d’incidents amb múltiples víctimes.

El motiu d’aquest acte, a part d’actualitzar coneixements i practicar les diferents maniobres, ha estat la incorporació de dues motxilles de primers auxilis que aniran als dos vehicles de la policia local de Begur, que contenen juntament amb el desfibril·lador, material bàsic de control d’hemorràgies i suport vital.

Els agents que han dut a terme aquesta formació s’han mostrat molt satisfets amb el contingut i han destacat la practicitat del mateix, fet que ha motivat als organitzadors a plantejar-se celebrar futures edicions.