Gaudeix del Begur Indià! Us hi esperem del 3 al 5 de setembre!

31 ago 2021

Totes les activitats seguiran el protocol Covid-19, seran amb aforament limitat i controlat i per a participar-hi cal reservar plaça a turisme@begur.cat o al 972 62 45 20.

Aquesta setmana arriba el Begur Indià, el nou festival cultural i musical que l’Ajuntament de Begur celebrarà al municipi del 3 al 5 de setembre amb l’objectiu d’oferir als veïns i veïnes i visitants una alternativa a la tradicional Fira d’Indians en temps de pandèmia.

Davant la impossibilitat de realitzar la Fira d’Indians en el seu format habitual d’acord amb les restriccions sanitàries vigents, l’Ajuntament ha dissenyat una alternativa festiva que permetrà seguir commemorant el fet indià a la vila de forma segura, adaptada i amb la mateixa essència i esperit de sempre.

Prop d’una cinquantena de propostes amb la cultura, la música i el fet indià com a protagonistes

El Begur Indià es durà a terme al centre de Begur en espais com la plaça Lluís Esteva i Cruañas, el Casino Cultural, el pati de les Escoles Velles, la Sala d’Exposicions, el pati de la Biblioteca, la plaça de l’Església o els carrers Farmacèutic Mató i Metge Pi; i oferirà a tots els assistents propostes culturals de primer nivell amb el fet indià com a eix transversal; entre elles, exposicions, conferències de temàtica indiana, visites guiades, representacions teatrals, entre d’altres accions de caire cultural.

A més, tampoc hi faltarà l’oferta musical de diferents estils com el son cubà o les havaneres, tots ells basats en el passat colonial de Begur. I finalment, els més menuts també tindran el seu espai amb jocs tradicionals i tallers infantils.

Durant el cap de setmana del Begur Indià, doncs, no hi haurà parades de menjar i beure arreu del centre històric, ni tampoc la fira artesanal. Per altra banda, tampoc es realitzarà tota l’ambientació per carrers i places, ni els concerts nocturns al Parc de l’Arbreda. Totes les propostes són culturals amb aforament limitat i controlat.

La programació completa d’activitats la podeu consultar íntegrament en aquest enllaç o a través del web www.visitbegur.cat.

Reserva la teva entrada

Totes les activitats tindran aforament limitat i per a assistir-hi caldrà inscriure’s prèviament i adquirir les entrades per tal de controlar l’aforament i garantir el compliment de les mesures de seguretat i restriccions establertes pel Procicat.

En aquest sentit, les entrades es poden reservar enviant un correu electrònic a l’adreça turisme@begur.cat o trucant al telèfon 972 62 45 20.

A través del següent enllaç també podreu reservar les entrades per a les actuacions musicals.

 


Categories: FestesTurisme